Sunday, October 22, 2006

Takaisin arkeen

Heipparallaa!

Eipä tässä kummempia, paluu Soulliin tapahtunut jouhevasti. Huomenna alkaa Välikoe-viikko, joten tekemistä riittää. Tosin itse en näistä koulujutuista niin stressaa kuin paikalliset. Esimerkkinä 24h kirjastomme 2300 lukusalipaikkaa ovat päivät läpeensä täynnä. No ei siinäkään vielä mitään, mutta pitäisi jonottaa vartti, että edes pääsee varaamaan paikka. Koulutus ja opintomenestys ovat täällä nuorille elämän ja kuoleman paikka (huono tenttimenestys lienee armeijan jälkeen yleisimpiä syitä päättää päivänsä ennenaikaisesti) . Harmi vain, että korealaisten "hauki-on-kala"-metodi nyt ei ehkä ole kaikista paras oppimiseen, joten pienemmälläkkin hikoilulla pärjää aivan mukavasti. Koulumme tasoon en aivan täysin ole tyytyväinen, mutta toisaalta kirjastosta(n. eduskuntatalon kokoinen möhkäle) on löytynyt kyllä mielenkiintoista kirjallisuutta.

No sain korvatulehduksen kaiken mukavan lisäksi, mikä on hiljentänyt menoa kummasti. Aika vihainen olikin ja nappailen aika määrän lääkkeitä päivässä. Huomenna kuullaan sitten tuomio lääkäriltä, josko vaikka paranemaan päin olisi. Samoin käteeni ilmestynyt ganglia-parka pitäisi ilmeisesti leikkailla jossain vaiheessa. No lääkärit ovat varsin mukavia täällä, eikä jonottaakkaan tarvi suomalaiseen tapaan. Joten ei tässä hätiä mitiä!

Korea varmisti paikkansa jalkapallon Asia Cupissa 2007! Olin suurena fanina tietysti paikalla katsomassa tasapeliin päättynyttä koitosta - en kylläkään tuon partafanin kanssa:



Jep eipä tässä mitään isompia ole tapahtunut ja kamerakin aina kotona kuin jotain tapahtuu! Mutta ehkä koeviikon jälkeen tsempataan taas blogin pitämisessä. Esim. Kiinassa käyntiä yritän järkkäillä, tosin likviditeetti ei ole aivan parhaimmillaan. No päätämme raportin tähän. Täällä Mikko Mallikas, Soul.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Jo oli aikakin pistää jotain uutta tänne! Mikä sun kädessä on Suomeksi? :)

-Kaius

8:59 AM  

Post a Comment

<< Home