Tuesday, August 29, 2006

Soulia elämään!!

Heipä hei, aika "kiireistä" ollut. Eli kierretty Soulia sit ihan urakalla. Sunnuntaina ranskalaisseurueessa omatoimisto tutkimusmatakailua, maanantaina sekä tiistaina ollut koulun järjestämiä City Toureja. Käytiin suurin osa turistikohteista läpi aika hujauksessa. Hyvin mielenkiintoista, ja joihinkin paikkoihin pitänee vielä palata!

Puhelin-numeroni siis nykyisin 010-3184-5292. Ja Suomesta tuohan tarkoittaa +82-10-3184-5292 numeroa!

Hieman kuvia kaupungilla kiertelystä:


































































Eli ohjelmassa oli kukkuloita,temppeleitä, palatseja, museoita, markkinapaikkoja, näköalamestoja ja lopulta risteily Han-joella. Illalla toki jaksoi vielä varsin pitkitetyn illallisen.

Huomenna aamulla aikasin lähdemme minä+5 muuta eteläiseen Etelä-Koreaan. Tarkoitus muuttua munkeiksi! Eli kaapu niskaan ja askeesi asenteeksi. Herätys on vaatimattomasti klo 3 aamulla ja aamupalaksi Kimchiä ja riisiä. Päivälliseksi tarjotaan roppakaupalla meditointia. Odotan innolla, vaikka muutos nykyisestä menosta voikin olla aika shokki! Saattaa olla, että jäämme viikonlopuksikin etelään, joten mua ei välttämättä saa kovin hyvin aina kiinni. Toki puhelimella jo kohtalaisesti

Korealaisesta ruosta; Ruokahan on sinänsä ihan maistuvaa. Sivuruokalajeista ei oikein kukaan tunnu pitävän. Siis maustetuista vihanneksista ja merenelävistä. Yritän syömäpuikoillani niitä sörkkiä, mutta lopputulos on aina varsin epämieluista. Pääruoka nyt menee, joskus hyvin maustettuna jopa maistuu hyvälle. Joskus ruoka on taas aivan turhan tulista tälle pojulle. Ruoka maksaa 3000-7000w(2,5-6e) kohtuuhintaisissa paikoissa. No muutaman kerran ollaan porukalla kyllästytty ja paineltu menemään ihan sinne Burger Kingiin tai Macciin. Ja eipä ole ikinä niin hyvältä pekonipurilainen maistunut. Ehkä ruosta alkaa tykkään kun sitä päivittäin vatsaan ahtaa. Ehkä ei? I-Housen kokkausmahdollisuudet on aika minimissään ja valmisruokakulttuuri aika lapsenkengissä. No ehkä tullaan sit hoikkana poikana kotiin..

Ei ehdi nyt kuvia päivittään kuva-osioon, mutta noissa linkkien muissa blogeissa on lisää kuvia jos jotain kiinnostaisi. Ronin Blogissa jopa video Soulin normikatumenosta missä vilahdan.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home