Thursday, August 24, 2006

Samaa vanhaa...

Kaikenmoisia tervetuliaiskemuja ja kissanristiäisiä on ollut. www.yonsei2006.blogspot.com on kuvat tähän mennessä. No tosta saa sellaisen kuvan että täällä on vain juhlittu. Kyllä sentään jotain muutakin tehny. Eilen jopa jalkapalloa jo päästiin pelaan. Tai Socceria niinku isossa maailmassa tunnutaan sanovan. Tääl on vähän turhan paljon jenkkejä. Itse ainakin tykkään enemmän eurooppalaisista. Kielitaito ei ole niin eritasolla ja muutenkin hieman lähempänä kulttuuri. Tosin olen huomannut itsekkin kajauttaneeni "Hey what's up man?" -lausahduksen. Hupsista.

Olen melki joka päivä hengannut korealaisen Andyn(korealaista nimeä en muista, äijä viereisessä kuvassa) kanssa. Se hjelppii kaikissa käytännön asioissa. Hommasi ilmaiseksi käytetyn puhelimen ja auttaa alien registeration-jutuissa sekä opettaa korean alkeita. Vastineeksi opetan hänelle Suomea. Äijä tapasi Intiassa suomalaisen tytön ja innostus Suomea kohtaa oli valmis =D. Aika hyvin jo vetää suomea. Ja mä koreaa. Ja huomenissa tapaan Welcomming partyissa korealaisen Buddyni. Eli tää on semmonen juttu et suurin osa vaihtareista saa jonkun korealaisen, joka esittelee kulttuuria ja auttaa muutenkin. Susannaksi itseään kutsuu tämä minun buddy.



Okay, aika perus Soul-settiä ollut viime päivät. Nukutaan pitkään ->hoidetaan laiskasti jotain käytännön asioita -> ehkä joku presentaatio jossain -> syömään -> juomaan -> ehkä tanssimaan -> Myöhään nukkuun... Kaupunkia meinasin kattella sit joskus kun jaksaa. Ja onhan tossa pari ihan Yonsein järjestämää koko päivän kiertelyy tiedossa.

3 Comments:

Blogger Blub said...

Party People! :_)

8:07 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hyvä Mäysä! juhlimista on aina mukava seurata!..Nyt kun ville sai oman bloginsa pystyyn niin näkisin todella tärkeenä että missään vaiheessa se ei ylitä tämän raamatun kävijämäärää! eli haastan kaikki joukolla vierailemaan tasaisen varmasti mäyrän sivuilla! ;) aion toki tiiviisti katsella villenkin edesottamuksia mutta.. =D

1:19 AM  
Blogger Mikko said...

No, varmasti tuo Villen blogi ylittää kävilaskurin mukaan. Sillä laskee lataamiskertoja ja mulla käymiskertoja. Mutta käykää silti ihmeessä..

2:33 AM  

Post a Comment

<< Home